Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори за Алфа Ромео 147 1.9ЖТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амортисьори за Алфа Ромео 147 1.9ЖТД

Здравейте колеги, вчера видях че заден десен амортисьор е изпуснал масло и малко се усеща на пътя....въпроса ми е така и така трябва да сменям дали това би подобрило колата http://www.ebay.es/itm/ALFA-ROMEO-14...cd41954&_uhb=1 , или да си сменя задните и да не се занимавам. И някакви предложения за марка по сносни?

Можеш да купиш монро рефлекс, те са по-твърдички и ще се подобри стабилността.
    А може и да ги комбинираш с про кит пружини.

Тия на линка, кой ги знае , каква марка са.
    ex - 147 16v multijet

Comment

Значи по-добрия вариант е нощо такова.....http://www.ebay.es/itm/KIT-4-AMMORTI...81e6e87&_uhb=1 ,но със старите пружини ще стане ли или и тях да сменям?

Comment

Стават, возията става една идея по-твърда.
        Ако разликата ти дойде малко - 4 айбаха за 100лв и я сваляш с 30мм и оттам идва и стабилността.
        ex - 147 16v multijet

Comment

Значи аз съм с Айбах пружини и стокови амортисьори и не съм много доволен. В завои стои добре, но явно пружините си искат и спортни амортисьори, защото по разни неравности е много кашкавалена и колата не знае накъде да хване.

И си помисли дали изобщо искаш да я втвърдяваш. Единствено ако имаш някакви топ-джанти я втвърдявай и смъквай, защото не знам как е стокова 147-ца, но аз дори само с пружини миналия уикенд ми изпадаха пломбите на Хемус. Колата грам не става за извънградско и язък за хубавия разход извън града.
          '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
            Значи аз съм с Айбах пружини и стокови амортисьори и не съм много доволен. В завои стои добре, но явно пружините си искат и спортни амортисьори, защото по разни неравности е много кашкавалена и колата не знае накъде да хване.

И си помисли дали изобщо искаш да я втвърдяваш. Единствено ако имаш някакви топ-джанти я втвърдявай и смъквай, защото не знам как е стокова 147-ца, но аз дори само с пружини миналия уикенд ми изпадаха пломбите на Хемус. Колата грам не става за извънградско и язък за хубавия разход извън града.
            на Хемус , като минаваш топлинните фуги на виадуктите все едно караш през полето, миналата седмица имаше коли с пукнати гуми и в двете посоки
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
            Peugeout 2.2 HDI 133+++
            Alfa 159 +++ next

Comment

Много хора се заблуждават, че само с пружини стават работите.
              До автора на темата : вземи си комплект нормални амортисьори и си караи.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

^^^ Това е най-добрия вариант. Не забравяй, че едни чисто нови амортисьори ще бъдат по-твърди от тези, с които си сега, защото са уморени и са умекнали с времето. И може би просто чисто нови амортисьори е това, което търсиш.
                '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Working...
                X